AQUAPEEL Cilt Bakımı

İşlemler;

1. Adım – Temizleme & Peeling
AquaAHA;İçeriğinde düşük oranda AHA (Alfa Hidroksit Asit) bulunan solüsyon ile AQUAPEEL cildin ihtiyacına göre 5-10 dakika uygulanır. Ölü dokuların temizlenmesi ve gözeneklerin açılmasını sağlar.

2. Adım – Ekstraksiyon
AquaSA;İçeriğinde düşük oranda bulunan SA (Salisilik asit) solüsyon ile AQUAPEEL Cildin ihtiyacına göre 5-10 dakika uygulanır. Cildin alt katmanlarına kadar salisilik asitin emilmesini sağlar. Bir çok iltihabı cilt rahatsızlığına sebep olan çoğu bakteri ve parazitlerden cildin temizlenmesini sağlar.

3. Adım – Hidrasyon & Beslenme
AquaSA; İçeriğinde düşük oranda bulunan SA (Salisilikasit) solüsyon ile AQUAPEEL Cildin ihtiyacına göre 5-10 dakika uygulanır. Cildin alt katmanlarına kadar salisilik asitin emilmesini sağlar.Bir çok iltihabı cilt rahatsızlığına sebep olan çoğu bakteri ve parazitlerden cildin temizlenmesini sağlar.

Bu aşamalardan sonra mükemmel bir şekilde temizlenmiş ve arındırılmış bir ciltle , uygun görülen ürünlerle gönül rahatlığı ile cilt bakımına devam edilebilir.

Endikasyonlar

Tek seferde temizleme, peeling, ekstraksiyon, hidrasyon ve antioksidan sağlar.Cerrahi olmayan, enjektörsüz işlem, rahatsızlık vermez. Cilt yenileme ve cilt gençleştirme gözle görülür kırışıklıkların, pigmentasyonların, akne ve daha fazlasının giderilmesi, tıkanık gözeneklerin ve pürüzlü cildin hemen iyileştirilmesi.