VİVACE ALTIN İĞNELİ FRAKSİYONEL RADYOFREKANS

                    FRAKSİYONEL RF ALTIN İĞNE NEDİR?
Fraksiyonel Rf Altın İğne yönteminde kullanılan özel tasarımlı altın kaplamalı mikro iğneler sayesinde, enerji doğrudan cilt altı dokulara iletilerek hedeflenen alana gönderilir. Cihaz başlığının cilde temas ettirilmesiyle mikro iğneler ayarlanabilen istenilen derinlikte cilt içine ani bir giriş yapar. Çok sayıdaki altın uçlu mikro iğnelerle cült yüzeyinde fraksiyonel mikro kanallar oluşturulur. Sadece iğne ucundan gönderilen ve cilt yüzeyine temas etmeyen RF enerjisi ile dermiste kollajen ve elastin üretimi tetiklenirken, epidermis gibi yüzeysel cilt tabakalarına termal hasar verilmez.

Uygulama son derece konforlu olmakla birlikte; uygulama öncesi anestezik kremler ile oluşabilecek ağrı hissi minimal seviyeye indirilir. Uygulamanın her mevsimde yapılabiliyor olması da lazer uygulamalarına göre artı bir avantaj sağlar.

  • Minimal Invaziv dermal volumetrik cilt yenileme sistemi
  • Altın Kaplama Mikro iğne iki çeşit mikro iğne: SH-TI P (YALITIMLI) & SH-TI P II (Yalıtımsız)
  • Etkili tedavi sonuçları için 1 MHz ve 2MHz ile DUAL RF sistemi
  • Adım motor teknolojisi ile kontrol edilen mikro iğneler daha az acı hissiyatı verir ve yan etkileri ortadan kaldırır.
  • KIRMIZI & MAVİ LED
  • Sırasıyla cilt gençleştirme ve akne tedavisi
  • Ayak pedallı / pedalsız kullanım kolaylığı
  • Mikro iğne derinliği 0,5 – 3,5mm arasındadır. Derinlik ayarı 0.1mm sağlanmaktadır.

Vivace Çalışma Prensibi

1.RF Altın İğne ile Perkütan KİT (Kolajen İndüksiyon Tedavisi)Kolajen İndüksiyon Tedavisi, mevcut en güvenli cilt yenileme uygulamalarından biridir. Yavaşça cilde nüfuz eden tek kullanımlık bir iğnenin kullanılmasını içerir. Altın iğne, tedavi edilen alanda doğal kolajen ve elastin oluşturan büyüme faktörlerinin salınımını uyarır. Cildin derin katmanındaki epidermis ve melanositler zarar görmediğinden mükemmel bir kolajen indüksiyon yöntemidir. Bu nedenle enflamatuar hiper pigmentasyon sonrası bir olasılık yoktur. Lazer veya dermabrazyonun aksine, RF destekli mikro iğneleme çoğu cilt tipleri ve renginde ve hatta gözlere yakın hassas alanlarda kullanılabilir. Hedef odaklı bir tedavidir ve hızlı bir şekilde iyileşme süresi ile çevresindeki cilde temas etmeyecektir.

2.RF Enerjisi ile WHM ( RF İyileştirme Mekanizması)

Minimal invaziv etkili RF termal enerjisi dermisde fraksiyonel elektro koagülasyon etkisi meydana getirir. Bu da ciltteki doğal yara iyileştirmesini harekete geçirir.

Radyo Frekansı (RF), kronik yara iyileşmesi ve cilt yenilenmesi için en yenilikçi tedavilerden biridir. Cilt gevşekliğini, kırışıklıkları ve deri yaşlanmasını azalttığı gösterilmiştir. Ek olarak RF, insan dermal hücre çoğalmasını yeniden düzenleme ve genlerin ve enzimlerin ifadelerini aktive etme kabiliyetini göstermiştir.

Ayrıca, RF insan derisi için güvenli bir yöntem olarak kabul edilen iyonlaştırıcı olmayan bir elektromanyetik alan oluşturur ve frekans spektrumuna bağlı olarak hem tıpta hem de haberleşmede kullanılmıştır.

Vivace Özellikleri

1) Farklı hedefteki derinlik ve endikasyonlar için iki tip RF

2) İki çeşit Altın İğne

3) İki Çeşit LED

Mavi LED:Propionibacterium sivilce veya sivilce ile ilişkili bakteri öldürmeyi hedefler.

Kırmızı LED:Ciltteki kollajen üretimini ve nem seviyesini arttırmak, cilt tonunu ve dokusunu iyileştirmek için cilt hücresini aktive eder.